BIOPTRON - víťaz ceny Anti-Aging & Beauty Trophy

Október 2014
Exhibície
BIOPTRON je držiteľom prvého ocenenia za najlepší prístroj v boji proti starnutiu na 2. Európskom kongrese estetickej a anti-aging medicíny AMEX 2014, koncom októbra v Paríži.

Informácie

Tím expertov BIOPTRON (sprava doľava): Dr. Jasmina Lalosevic, Dr. Christian Deperdu, Dr. Sanja Vranic, Dr. Michael T. McNamara, Dr. Tijana Tomic

BIOPTRON je držiteľom prvého ocenenia, za najlepší prístroj v boji proti starnutiu na 2. Európskom kongrese estetickej a anti-aging medicíny AMEX 2014, koncom októbra v Paríži.
Nadväzujúc na úspechy minuloročného 1. Európskeho kongresu anti-aging medicíny, bol AMEC 2014 ešte úspešnejší. Účelom podujatia AMEC 2014 bolo vychádzať v ústrety požiadavkám v oblasti globálnych estetických a anti-aging podujatí v celoeurópskom meradle. Koncepciou kongresu bola všestranná odbornosť v oblasti estetickej medicíny a kombinácia viacerých disciplín vo sfére preventívnej a anti-aging medicíny.


Terapia svetlom BIOPTRON na Európskom kongrese anti-aging medicíny AMEC 2014 v Paríži

Terapia svetlom BIOPTRON, líder v boji proti starnutiu, získal prvé ocenenie, ako najlepší prístroj v boji proti starnutiu na 2. Európskom kongrese estetickej a anti-aging medicíny AMEX 2014, koncom októbra v Paríži.

ceremony.jpg
Slávnostné odovzdávanie cien – AMEC Paríž

Medzinárodný lekársky tím prezentoval účinky terapie svetlom BIOPTRON v boji proti starnutiu a klinické výskumy zároveň dokázali, že terapia svetlom BIOPTRON má pozitívne stimulačné účinky na kožné bunky, známe ako fibroblasty, ktoré podporujú tvorbu kolagénu a elastínu. Pokles hladiny týchto dvoch proteínov v pokožke súvisí so starnutím a opaľovaním a je zodpovedný za starnutie pleti a tvorbu vrások. Bezpečná a neinvazívna terapia svetlom BIOPTRON vás po 10 minútach každodenného ošetrenia postupne zbaví vrások. Dr. Christian Deperdu, špecialista v odbore dermatológie vo francúzskom meste Beausoleil (pri Monaku) a Dr. Jasmina Lalosevic z Belehradu, zakladateľka estetických kliník AestheticMed, vo svojich prezentáciách na kongrese AMEC 2014 predstavili účinné a jednoduché používanie terapie svetlom BIOPTRON, kombinované s rôznymi ošetreniami proti starnutiu: po mezoterapii a výplniach kyselinou hyalurónovou, po plazmovom a mezoniťovom liftingu, po pílingových a laserových ošetreniach. Pozvaní lekári a špecialisti sa mohli podeliť o skúsenosti v oblasti úspešného používania terapie svetlom BIOPTRON.


Svetlo ktoré lieči
Svetlo BIOPTRON bolo predmetom 25-ročného lekársko-vedeckého výskumu a je synonymom lekárskej terapie svetlom a súčasne lídrom na trhu v tejto oblasti.Terapia svetlom BIOPTRON je účinná aj v boji proti starnutiu. BIOPTRON je certifikovaný lekársky prístroj s patentovanou svetelnou technológiou. BIOPTRON AG je dcérskou spoločnosťou Zepter International, založenou vo Švajčiarsku, ktorá už 25 rokov vyrába vysokokvalitné lekárske prístroje. BIOPTRON je k dispozícii v troch rozmeroch a vo svete sa doteraz predali až 3 milióny týchto prístrojov. Aj vďaka tomu je dnes BIOPTRON najúspešnejším prístrojom terapie svetlom na trhu, ktorý sa predáva vo viac ako 60 krajinách na celom svete.


Účinky svetla BIOPTRON
Dr. Michael McNamara, global international opinion leader, BIOPTRON AG, bol hosťujúcim školiteľom na kongrese AMEC 2014. Okrem účinkov svetla BIOPTRON proti starnutiu, Dr. McNamara stručne predstavil široké spektrum jeho použitia, vďaka ktorému je BIOPTRON svetovým lídrom v oblasti terapie svetlom: zníženie bolesti, rýchlejšie a lepšie hojenie rán, liečba zápalov tkanív, športové poranenia, zníženie bolesti chrbta a krku, liečba akné a ďalších zdravotných problémov. Pri každodennom používaní Bioptron prospieva zdraviu, pričom dokáže znížiť riziko vážnych civilizačných ochorení, ako napr. infarkt, porážka či rakovina. Je neoddeliteľnou súčasťou omladzujúcich ošetrení tváre a ideálny pre každodennú domáciu liečbu.