BIOPTRON získal prestížne ocenenie v oblasti Anti-Aging ‘Art of Beauty Award’

Október 2016
Udalosti
Medzinárodné ocenenie z Medicínskeho kongresu v Azerbajdžane je skutočným "znakom kvality" a zárukou dôvery zákazníkov a rešpektu v oblasti medicíny.

Informácie

Medzinárodné ocenenie z Medicínskeho kongresu v Azerbajdžane je skutočným "znakom kvality" a zárukou dôvery zákazníkov a rešpektu v oblasti medicíny.

BIOPTRON získal ocenenie ‘Art of Beauty Award’ na 3. kongrese Anti-Aging, konanom v októbri 2016, v hlavnom meste Azerbajdžanu, Baku.

Ako zvyčajne, popredné svetové spoločnosti predstavili silný a rôznorodý vedecký program na témy estetická dermatológia, plastická chirurgia, produktívna dlhovekosť a preventívna, regeneratívna a anti-aging medicína.

Svetovo uznávaní rečníci predniesli svoje príspevky a workshopy z oblasti anti-aging medicíny. ZEPTER INTERNATIONAL predstavil vedecko-medicínsky program a živé ukážky polarizovaného svetla BIOPTRON.

Prednášku BIOPTRON uviedla Dr. Sanja Vranic, Medzinárodná brand direktorka BIOPTRON, a zúčastnili sa jej odborníci na estetickú dermatológiu, plastickí chirurgovia a odborníci na anti-aging v medicínskej, biotechnickej a farmaceutickej sfére.

V prednáške s názvom "Medicínske svetlo: Nové horizonty v oblasti krásy a omladenia pokožky", Dr. Vranic odhalila dôkazy o tom, ako rôzne vlnové dĺžky svetla BIOPTRON dokážu vyliečiť rôzne zdravotné problémy a bojovať proti starnutiu pokožky.

Jej prednáška bola zameraná na vedecky dokázané pozitívne účinky medicínskeho svetla BIOPTRON vo sfére anti-aging, zatiaľ čo klinické výskumy dokázali, že BIOPTRON má pozitívne stimulačné účinky na špecifické bunky v pokožke, známe ako fibroblasty, ktoré produkujú krásu podporujúci kolagén a elastín.

Na galavečeri, ktorá sa konala v 2. deň kongresu, získali BIOPTRON a ZEPTER INTERNATIONAL ocenenie ‘Art of Beauty Award’ - národné ocenenie v oblasti estetickej a anti-aging medicíny v kategórii "Zahraničná značková firma roka".
Porota, zložená z popredných zahraničných i domácich odborníkov, vyhlásila BIOPTRON za najlepšie riešenie v oblasti anti-aging, a potvrdili, že ocenenie "Art of Beauty Award" je tým pravým "znakom kvality" a zárukou dôvery a rešpektu zákazníkov v oblasti medicíny.



Dr. Sanja Vranic, Medzinárodná brand direktorka BIOPTRON
preberá ocenenie "Art of Beauty Award", na 3. Anti-aging kongrese
v Azerbajdžane.