BIOPTRON V MONTE CARLE

Marec 2016
Exhibície
Nedávne predstavenie prístroja terapie svetlom BIOPTRON na 14. Svetovom kongrese estetickej a anti-aging medicíny (AMWC) v Monaku

Informácie

Pod vedeckým dohľadom Svetovej spoločnosti interdisciplinárnej anti-aging medicíny (WOSIAM), Svetový kongres estetickej a anti-aging medicíny oslávil v roku 2016 svoje 14. výročie bohatým programom.

Monacké kniežatstvo bolo opäť miestom konania tejto prestížnej udalosti a medicínsky prístroj terapie svetlom BIOPTRON bol opäť v centre záujmu všetkých účastníkov.

Za obdobie posledných 14 rokov zohráva AMWC dôležitú úlohu vo vedeckom šírení a upevňovaní povedomia v boji proti starnutiu (anti-aging).

Keďže táto misia je v súčasnosti veľmi dôležitá, program Kongresu 2016 predstavil možnosti účinnej prevencie starnutia vo sfére estetickej medicíny (dermatológie a estetickej chirurgie) za účelom zlepšenia nášho vzhľadu, v kombinácii s anti-aging medicínou, do ktorej patrí aj BIOPTRON, pre dosiahnutie vnútornej a vonkajšej pohody.

Na kongrese 2016 prednášali najuznávanejší experti a odborníci z oblasti estetickej dermatológie, plastickej a estetickej chirurgie, multidisciplinárnej preventívnej a anti-aging medicíny o tom, ako dokáže terapia svetlom BIOPTRON viditeľne obnoviť prirodzenú žiarivosť celej tváre, redukovať tmavé škvrny na pokožke, zlepšiť štruktúru pleti a zjemniť vrásky - všetko v pohodlí vášho domova.

Profesionáli z celého sveta používajú prístroje BIOPTRON MedAll, BIOPTRON Pro 1 a BIOPTRON 2 na estetických klinikách. Dr. Christian Deperdu, dermatológ a špecialista v oblasti anti-aging vo francúzskom meste Beausoleil; Dr. Bogdan Dimitrie Niculae, Prezident Rumunskej asociácie anti-aging a hlavný dermatológ na klinike Lasermed; Dr. Jasmina Lalosevic z Belehradu v Srbsku, zakladateľka estetických kliník AestheticMed a Dr. Urszula Hura, majiteľka medicínskeho centra Hura v Poľsku, spolu s mnohými ďalšími významnými lekármi spoločne potvrdili účinnosť a jednoduchosť používania terapie svetlom BIOPTRON v kombinácii s obľúbenými estetickými zákrokmi.

Medzi ne patrí používanie revolučnej terapie svetlom po mezoterapii a aplikácii výplní kyselinou hyalurónovou, po plazmovom PRP liftingu, po mezoniťovom liftingu, po laserových zákrokoch, pílingových ošetreniach, a dokonca aj ako doplnková terapia pri liečbe a transplantácii vlasov.

Pre viac informácií o tom, ako a prečo je BIOPTRON dôležitý vo sfére anti-aging, prosím navštívte:www.bioptron.com/What-it-Treats/Anti-Aging.aspx.

Odborné názory nezávislých lekárskych expertov v oblasti anti-aging nájdete na: www.bioptron.com/Professionals/Doctors-Corner.aspx.