4. Svetový kongres estetickej a anti-aging medicíny AMWC, východná Európa

September 2016
Udalosti
BIOPTRON: JEDINEČNÉ RIEŠENIE V OBLASTI ANTI-AGING, PREDSTAVENÉ NA 4. KONGRESE ESTETICKEJ A ANTI-AGING MEDICÍNY, VÝCHODNÁ EURÓPA

Informácie

4. Svetový kongres estetickej a anti-aging medicíny, východná Európa, sa konal vo Svetovom obchodnom centre v Moskve, v septembri 2016. Na tomto podujatí boli predstavené rôznorodé vedecké programy, vrátane najnovších trendov a objavov v oblasti estetickej dermatológie, plastickej chirurgie, produktívnej dlhovekosti a preventívnej, regeneratívnej a anti-aging medicíny.

ceremony.jpg
Podujatie AMWC Moskva
AMWC sa konala s organizačnou podporou Ministerstva zdravotníctva a Úradu zdravotnej starostlivosti v Moskve. ZEPTER INTERNATIONAL prezentoval BIOPTRON prostredníctvom vedeckého medicínskeho programu a živých ukážok medicínskeho polarizovaného svetla, ktoré predstavuje najmodernejšie techniky a inovácie vo svete estetickej, biotechnickej, farmaceutickej a anti-aging medicíny.
Prezentácia svetla BIOPTRON prebiehala počas workshopov pre odborníkov na estetickú dermatológiu, plastickú chirurgiu a anti-aging. Viedla ju Dr. Jasmina Lalosevic, ktorá predstavila dôkazy o tom, ako rôzne vlnové dĺžky svetla BIOPTRON pomáhajú pri liečbe rôznych zdravotných problémov, ako aj v boji proti starnutiu pokožky.
Dr. Jasmina Lalosevic, z Estetickej a holistickej medicínskej kliniky a zo vzdelávacieho centra mezoterapie, je členkou Svetovej asociácie anti-aging medicíny a Siete svetových zdravotníkov. Je zakladateľkou dvoch významných centier estetickej a anti-aging medicíny v srbskom Belehrade, a aj vďaka svetlu BIOPTRON dosahuje významné výsledky už viac ako dvadsať rokov.
V prednáške zameranej na postupy vo sfére Anti-aging a medicínske svetlo BIOPTRON, "Nové horizonty pre krásnu pokožku a omladenie", Dr. Lalosevic predstavila medzinárodnej lekárskej komunite výsledky výskumov klinicky testovaného polarizovaného svetla, ktoré redukuje jemné i hlbšie vrásky, spevňuje pokožku, zvyšuje pružnosť a vyrovnáva jej nerovnomerné sfarbenie.
Vo svojej prednáške zdôraznila vedecky dokázané pozitívne účinky svetla BIOPTRON na stimuláciu špecifických buniek v pokožke, známych ako fibroblasty, ktoré produkujú kolagén a elastín. Zníženie obsahu týchto dvoch proteínov v pokožke, súvisiace so starnutím a pôsobením slnečného žiarenia, vedie k starnutiu a tvorbe vrások. Bezpečné, neinvazívne ošetrenie svetlom BIOPTRON, v trvaní 10 minút každý deň, vám pomôže zredukovať známky starnutia.
Dr Lalosevic prezentovala anti-aging účinky svetla BIOPTRON po aplikácii mezoterapie a výplní kyselinou hyalurónovou, po bio revitalizácii, plazmovom liftingu, mezoniťovom liftingu, po pílingových a laserových ošetreniach, po aplikácii Botoxových injekcií, a dokonca aj ako doplnkovú terapiu pri riešení vlasových problémov a po transplantácii vlasov. BIOPTRON sa používa aj v širokom spektre liečebných postupov: pri liečbe bolestí a poranení, v reumatológii, fyzioterapii, v pediatrii, ako aj pri sezónnych afektívnych poruchách.
Terapia svetlom BIOPTRON, ako testované a účinné ošetrenie, sa už veľa rokov používa na liečbu, prevenciu a rehabilitáciu mnohých zdravotných problémov, pričom má úžasné účinky aj na redukciu jemných i hlbších vrások a dokázateľne bojuje proti starnutiu. BIOPTRON získal ocenenie Anti-aging & Beauty trophy, na 2. a 3. Európskom kongrese estetickej a anti-aging medicíny v rokoch 2014 a 2015 v Paríži.